perjantai 3. heinäkuuta 2009

Vuonna 85




Vuonna 85, kauan on aikaa siis. Sillon minä olin kaksi. Tage Erlander kuoli ja Cristiano Ronaldo syntyi. Gun's and Roses perustettiin, Nevado del Ruiz purkautui Kolumbiassa ja Robert Mugabe tuli valtaan. Vuonna 2009 Unna on kolme. Mitähän tässä vuoden aikana vielä ehtii tapahtua? Ja mitä mahtaa tapahtua kun Unna on 25? Ehkä maailma on parempi paikka silloin - todennäköisesti ei. Sarkasmia:).

Sinä saatoit tänään saada Unnalta kukka kirjeen. Oltiin tulossa kaupasta kun Unski tapansa mukaan jäi jumittamaan jonnekkin. Kun sitten menin kysymään mitä ihmettä sinä siellä puuhaat, niin sain vastauksen " no, minähän kirjoitin kukkaan kirjeen, odotas vielä hetki - noin nyt se on valmis".
- Mitä sinä kirjoitit siihen?
- No minä kirjoitin että terveisin Unna sydämmellä!
- ahaa, no kenelle se kirje lähti?
- en kerro, se on salaisuus
ja iso virne päälle:)

Huomenna me mennään korkeasaareen - otetaan vähän vahvistusta meidän joukkueeseen niin ehkä ehdin saada muutaman kuvankin. Tähän väliin yksi vanhempi kuva, alkuvuodesta 2006. Silloin pysyin vielä ihan hyvin Unnan perässä - nyt, kun juoksukisailu-villitys on kuumimmillaan, huomaan että pienillä varpailla pääsee yllättävän lujaa:).

-pjc-

Ei kommentteja: