maanantai 29. kesäkuuta 2009

here comes the sun


"kyllä suihku virkistää helteellä" :)


Huh helettä sano jänis pakkasella:) Tänään tuli taas kesä takaisin, hikistä mutta ihanaa.
Tämä on nyt sitä aikaa mistä talvella puhuin Unnalle - sitten ei tarvii laittaa haalaria ja villapaitaa ja pitkiksiä ja...lista oli sillon loputon, mutta nyt on toisin, neiti kesäheinä paineli menemään pelkässä topissa ja kesähameessa.

Me käytiin tänään kaupassa ja sitten se tapahtui - ensi kerran minuun tepsi se "isi jooko"-katse. Kyse oli vaaleanpunaisesta prinsessa mekosta. Unnalla on jo pari prinsessamekkoa thaimaasta (jotka minun kaveri ystävällisesti toi), mutta nyt on niin kova prinsessa kuume, että päätin antaa periksi. Ensimmäinen Unnan vaate suoraan kaupasta pitkään aikaan, suosin mielummin kirppareita. Laitan menkosta tänne kuvia myöhemmin.

Sitten kaupasta kotiin kävellessä, Unna kysyi että ollaanko merirosvoja
-ollaan vaan, mitäs me etsitään
-no niitä aarteita
-ahaa, no mikäs minun merirosvonimi on?
-no sinä olet tietysti se kapteeni
-selvä, mikäs sinun merirosvonimi on
-höh, no tietysti prinsessa ruusunen
Ja sitten katsottiin kaukoputkella kauas aarre saarelle:)

Minulla on kova kisailu vietti ja niin on Unnallakin, koko matka hoidosta kotiin juostiin tänään kilpaa. Yhteen toiseen kisaan minäkin osallistuin - nimittäin sellaiseen että koko kuukauden ajan jokainen blogi teksti on nimetty jonkun kappaleen mukaan. No päätin hieman jatkaa tätä ideaa ja kirjoitan nyt seuraavan kuukauden ajan otsikoiksi minun ja Unskin yhteisiä suosikki biisejä. Kaikki eivät ole lastenlauluja - meillä kuunnellaan paljon erillaista musiikkia ja hyvä niin, monipuolinen musiikki vahvistaa luovuutta.

Nyt nukkumaan ja huomenna lisää aurinkoa.

-pjc-

Ei kommentteja: