tiistai 30. kesäkuuta 2009

Pillitä Elli Pillitä


Helle jatkuu. Tänään tosin oli jo sellainen kiva hellepäivä, voi johtua myöskin oikeanlaisesta vaatetuksestakin tämä mielipide:).
Olemme Unnan äidin kanssa molemmat aika lepposia luonteeltamme. Me harvoin riitelemme. Sen olen kuullut Unnan äidiltä, että joskus äidillä ja tyttärellä menevät sukset ristiin pikkuisen, mutta sehän on ihan normaalia. Minulla ja Unnalla ei väsy-kiukkuja suurempaa ole ollut. Ei ennen tätä päivää.

Lakasin lattioita harjalla kun Unski tuli ja puhalsi rikkalapioon, ja kaikki kengistä kantautuneet hiekat vain pölähtivät ilmaan.
Noh, pienen keskustelun jälkeen tämä toistui ja nyt sitten sanoin jo napakammin.
Ja sitten se tuli: ”Sinä olet isi ihan..ihan..ihan kakkahousu”.
Tiedättekö sen ilmeen kun joku sanoo jotain ääneen ja samalla hetkellä on niin äärettömän epävarma sanomisestaan – no Unnalla oli sellainen ilme. Minun piti purra kieltä etten olisi revennyt naurusta, koska sehän olisi vain innostanut typyä. ”Olipas Unna tyhmästi sanottu” . Seurasi pitkä hiljaisuus.
-anteeksi isi
-saat anteeksi
Ja vielä hetken hiljaisuuden päästä Unna lupasi ettei enää koskaan sano noin rumasti. Noh, fakta on että kyllähän sieltä vielä jotain joskus tulee mutta hyvä näin.

Nyt puolentoista tunnin nukkuman menon jälkeen vetäydyn lukemaan Amnestyn uusinta lehteä. Illan otsikko on Tehosekoittimen biisistä. Itse en tunne juurikaan biisiä, mitä nyt parikertaa joskus sitten kuullut sen – eikä unnakaan osaa kuin sen kertosäkeen pienen pätkän jota se rallattelee iloisesti pitkin käytäviä: PILLITÄ ELLI PILLITÄ:) terveiset vaan kaikille tehari – fanille.

Ei kommentteja: