perjantai 19. kesäkuuta 2009

Pom pom pom:)

Kesäreissu - paras reissu:)



Seuraavana Kitee. Neljän ja puolen tunnin junamatka alkaa häämöttää loppuaan. Juhannuksen viettoon oli tullut muutama muukin, jopa siinä märin että juna oli loppuunmyyty viimeistäkin (lattia)paikkaa myöten.



Muistan miten vielä vähän aikaa sitten Unna vierasti täällä kaikkia. Oikeastaan vaan minun veljeni mursivat tuon vierastuksen muurin. Mutta nyt on toisin, hyvä jos edes vilauksen nään tytöstäni.
Ja lopulta auto on perillä. Mummola - täällä on leipää ja sirkushuveja. Mummolassa saa syödä aina hyvin. Niin myös nyt. Ja sitten ovat ne sirkushuvit - pääosassa tänään 4,2 metrinen trampoliini. Näitä Unna ei aiemmin ole päässyt testaamaan ja nyt onkin työn ja tuskan takana saada tyttö edes syömään. Pom pom pom pom:)



Ja sitten on se kokko. Unna käy yleensä siinä klo 21 nukkumaan, mutta nyt kello on jo puoli kaksitoista ja väsymyksen merkkejä ei ole näkyvissä. Ja sitten viimein koittaa se hetki - kello lyö puolenyön ja kokko sytytetään. Voi sitä hypnotisoitunutta katsetta mikä pikku tytön silmissä on, kun isot pojat heittävät puita kokkoon. Olen minä isompia kokkojakin nähnyt, mutta juuri nyt kun lampi on ihan tyyni ja sylissäni istuu maailman ihanin pikku väkkärä - tämä on ehkä paras juhannukseni.



Hieman jännitin junamatkaa takaisin, mutta lopulta ihan turhan. Unna kun näyttää ottavan nykyisn aika rennosti tuon matkustamisen:)




-pjc-

Ei kommentteja: