keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Kohti mummolaa





Lapsena tuntui siltä että kesä kestää sata vuotta!! Ainakin minusta tuntui siltä, ja silloin tuntui että juhannus on ihan keskellä kesää - ja eihän se olekkaan:( toisaalta hyvä niin, sillä kesä jatkuu pidempään, mutta samalla koko juhannuksesta hävisi tietynlainen taika.
Noh Unna ei paljon taikoja mieti. Pakkailen juuri meille rinkkaan tavaroita mummola reissulle. Käyn liian harvoin kotona ja silloin kun Unnan kanssa menen sinne niin minulla on aina, ihan aina liikaa tavaraa mukanani. Noh tällä reissulla mennään ihan minimi varustuksella. Unna nappasi aurinkolasit päähän ja sanoi ettei muuta tarvitse. Niin, kaipa minäkin otan nuo hieman pölyttyneet aurinkolasini ja olemme valmiit:) keep it simple!

Tänään katsoimme heinähatun ja Vilttitossun (jälleen), minulle tämä oli vasta toinen kerta, Unna taitaa vetää jo toista sataa katselukertaa. Se on leffojen kanssa vähän niinkuin minä levyjen, hyvästä ei malttaisi luopua. Jos sinulla on joskus lapsia tai lapsenmielinen olo niin kannattaa katsoa tuo elokuva - on oikeasti hyvä kotimainen pätkä.
Huomenna sitten junaan ja mummolaan, ja kuten arvata saattaa niin leikkivaunu kutsuu. Ehkä siinä on osa sitä Unnan kesätaikaa - minulle se on metsä ja tyyni ilta laiturilla.

Unna hyppäsi taas sängystä, juuri ennen nukahtamista (tästä alkaa tulla tapa). Minä istuin lukemassa kirjaa kun syliini lennähti sukka "voidaan isi ottaa tämä sukka mukaan niin Pirjo-mummi voi sitten korjata sen - Pirjo-mummi on aika taitava korjaamaan sukkia". Niinpä niin, sitten pienet jalat kipittivät nukkumaan. Taisimme juuri saada viimehetken lisäyksen matkatavaroihin. Kaksi aurinkolasia ja reiällä varustettu heppa-sukka.

-pjc-

Ei kommentteja: